måndag 31 maj 2010

Utmärkelse med bild

Häromdagen fick jag en utmärkelse av Susanne med bloggen Sjövillan. Tack snälla för det!


Men inte nog med det, jag skulle även visa den tionde bilden jag har också. Det gjorde jag ju häromveckan, så det hade ju varit en snabbrepris.
Har nu funderat på hur jag kan lösa det där med bilden och beslutade mig för att gripa till mitt privata dataarkiv. Jag väljer den tionde bilden i det tionde albumet och får då fram detta...


Bilden är tagen för ca 2 år sen. Det är min äldste son som får en puss à la Spiderman av lilla dottern. Snacka om syskonkärlek...
Rutschkanan är numera borta och har gett plats för muren...


Vi fyllde ju på med jord bakom muren häromveckan och nu planterar jag rabatten med blommor, lite vartefter. Här lite smakprov....
Äntligen börjar vädret bli bättre igen och jag kan ta tag i blomplanteringen igen!

Utmärkelsen skickar jag nu vidare till Tigris Predikantan, för att hon är som hon är - d v s en förbildlig bloggerska...täta inlägg, omväxlande teman, trevliga kommentarer. Dessutom kämpar hon sig fram med en mobilkamera (som jag), utan att ge upp för det! Go for it, Tigris!

Kram

6 kommentarer:

 1. Jag tackar så mycket och dina ord får några tår att lämna mina ögon ... det var verkligen rörande ... (hur kan du ha fått en sådan bild av mig? Tur du inte känner mig IRL *ler*).
  Kul att du /ni fått värme igen och just nu kan jag bara säga: TACK igen! Tack för dina fina, värmande ord!
  :)

  SvaraRadera
 2. Men Elle vad fint du har i din trädgård. Du bjuder alltid på så fina bilder från dina rabatter och planteringar!

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 3. Gratulerar till din award. Tack för din värmande kommentar ;) Jag gjorde slag i saken och bytte bild (häpp)
  Vilka härliga bilder du har idag, helt ärligt tycker jag att muren är klart snyggare än rutschbanan. Men den kanske inte riktigt fyller samma funktion =)
  Ha de gott. Catarina

  SvaraRadera
 4. Du löste utmaningen perfect. En riktigt kul bild.
  Det ser roligt ut att klippa buxbom. Fina kulor eller bollar - spelar ingen roll vad man kallar dem för. Runda ska de i alla fall vara.
  Jag har sett ett TV-program där en trädgård (i Italien) hade buxbom klippt som djur, det var elefanter, hjortar och gäss. De växte lite här och där i en stor gräsmatta. Det såg trevligt ut.
  Elle, synd att du inte fick behålla din fantasifulla bild av mig. Tack för dina trevliga kommentarer. Jag har varit lite "justerad" men nu kan jag sitta och skriva längre stunder.
  Din vita fina blomma - är det en vallmo? Jättefin.
  Ha en fortsatt fin vecka,
  Kram Viola

  SvaraRadera
 5. STORT GRATTIS TILL AWARDEN!! DEN ÄR DU VÄRD!!
  Hi hi hi....jäkligt kul att du var med på skafferiutmaningen:D FUSK att du hade städat där några dagar innan! Men jädrans vad fint skafferi!!!!
  Vilken UNDERBAR bild på dina barn i rutschkanan!!
  tänk vá kul för dom att få se den bilden om typ 10 år!!!
  Så fin planteringen blir i stenmuren!!
  Må bäst!
  Kramar Eva

  SvaraRadera