lördag 8 maj 2010

Maj månads rabatterbjudande!

Det börjar bli dags igen!
För månadens rabatterbjudande!
Först vill jag påminna er om hur det såg ut i mars....


och april...


Så här ser det ut idag! Maj månads rabatt!


Lite har det vuxit till sig, även om jag hade hoppats på en större förändring. Buxbomshäcken har tagit sig rejält och helst av allt skulle jag vilja börja klippa den. Men det får jag vänta med till i juni.
Lavendeln tittar upp bakom buxbomen...Inte hade jag trott att häcken skulle växa till sig så snabbt, när jag planterade den förra året. Jag älskar buxbom och njuter av att se de nya ljusgröna bladen. Doften är väl inte den bästa, ibland vet man inte om det är buxbomen eller "spåren" av katterna som doftar.*ler*


Rosorna skjuter i höjden och man kan nästan se från dag till dag hur de växer! Den här sorten får gul-orange-rosa blommor!Vi har haft ett par kalla och regniga dagar, men idag FÖRSÖKER solen tränga sig fram genom molntäcket. Det finns alltså hopp om bättring, även fast det ser ut som om molnen skulle vinna kampen idag igen.

Önskar er en skön lördag!
Kram

12 kommentarer:

 1. Hej Elle! Du kan skriva precis vad du vill på min blogg, du tillhör ju numera "innersta kretsen" så allt är tillåtet....och lite till! (ler)
  Ha en fin fortsatt Helg!
  Kram ifrån Peter!
  Lilla Frun gastar i bakgrunden att jag ska hälsa till dig.....va hon skriker, det har varit lugnt i veckan! (ler)

  SvaraRadera
 2. Haha, nu blev det fel, Hexan har visst varit och loggat in medans jag skalade potatis!
  Ja, ingen fara skedd.....fast det är ju sådant här som skulle kunna bli farligt om man hade något "bus" för sig....(ler)
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 3. Glömde säga vilka fina "rabatterbjudanden" du visar!
  Som vanligt ha det bäst!
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 4. Jösses vad jag skrattde när jag läste ditt "rabatterbjudande" =) Så roligt skrivet!!! Men vad det växer hos dig!! Längtar så efter en riktig vår/sommar!!!
  Kommer ni till Sverige något i sommar?
  Hade funderat ut en massa att skriva till dig och nu är det totalt stiltje i huvudet på mig!!!
  Ha en fin helg!!
  Kram Fia

  SvaraRadera
 5. Jo man tackar, det växer så det knakar ser jag. Även om ni kallt som jag läste i ditt förra inlägg. Är inte så fligig här på bloggen just nu, men några bloggar tittar jag till då och då:)
  Rosorna har ju fullt utslagna blad och buxbomen ljuvligt ljusgröna små blad. Här regnar det just nu så det är innearbete som gäller, tur man har något att göra där:)
  Ha en skön och mysig lördagskväll!
  Camilla

  SvaraRadera
 6. Lustigt det där ... vissa växter växer väldigt mycket och fort där man inte räknat med det och där man vill det skall växa snabbt och mycket händer ingenting ... hos mig iaf!
  :)

  SvaraRadera
 7. Vet hur det känns att inte orka. Bara att vara på stan igår fick mig att vara alldeles skakig och fylld av ångest. Ta allt i din takt. Energin kommer när den är redo och du är redo för den.
  Ska genast kolla in den sidan.Alla andra gör så fint men min ser ut som ett sjabrak!! Vill ha matta fina bilder. Kommer väl när vi bytt kamera hoppas jag =)
  Kram Fia

  SvaraRadera
 8. Den är så fin din lilla rabatt!
  Buxbom är så fint! Tyvärr tror jag att mina två relativt stora har tagit skada av denna kalla vinter för dom är typ ljusbruna:(
  Inte så billiga att köpa heller!

  Här har det också varit kallt och regnigt idag:(
  Hoppas på bättring!
  Hoppas också att du får en fin söndag!
  KRAM Eva

  SvaraRadera
 9. Hej vännen! Åhhh, Vad mycket det händer hos dig. Dina rabatter ser jättefina ut, jag är så förtjust i buxbom jag hoppas att jag klarar mina. Ha en sköön söndag! Vårkramar Therese

  SvaraRadera
 10. Tja, Elle! Det ser lite tomt ut i dina rabatter jag har idag ett fröslag på blomma som skulle passa i din trädgård, tuffa tjejer ska ha tuffa blommor!
  Ha en fin Söndag!
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 11. Fröslag...hm...slinter med tungan igår, måste vara alla förädiska tyska viner som jag smakade på igår...förslag ska det självklart vara...(ler)
  Kram Peter!

  SvaraRadera
 12. ...igår..måste nog sluta skriva, idag skulle det vara...illa (ler)..är nog lite trött...

  SvaraRadera