torsdag 18 november 2010

Mållös

Efter förra inlägget lägger jag märke till att många är rätt "mållösa"...
Men jag ska erkänna att även jag jobbar på det!
(Kanske är dags för ett "proffsinlägg" helt enkelt, eller vad tror du Git?)
Here we go:


Nu har jag tagit fram fågelburen igen, som jag köpte i blomaffären i våras. Den ska få en liten juldekoration lagom till första advent!



Jag har redan lite idéer,
men kom gärna med förslag på hur DU skulle ha dekorerat den!


Ha en skön torsdag!
Kram

6 kommentarer:

  1. Jag hade hängt en fin mistelkvist i den....och fyllt botten med fina julgranskulor.....
    Kram/caja

    SvaraRadera
  2. Kanske en murgröna som kryper ut mellan gallren,röda julgransbollar i botten och kanske ett rött sidenband knutet till en rosett längst upp i ringen....blir spännande att se vad du tänkt ut.
    Kram Susanne

    SvaraRadera
  3. jag har fyllt botten med mossa, söta hyacinter och en liten ljusslinga :)
    Jag har prövat med både "proffsinlägg" o "vanliga" men folk är svårflörtade...förutom du o jag då ;)
    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

    SvaraRadera
  4. Hej Goa Elle! Blir alldeles mål-lös har ju missat ett av dina in-lägg, inte till skorna men här på bloggen...ler Ja det var nog liiiite för flummigt kanske, men det är ju därför jag tittar in, För att le högt när jag läser dina tokigheter. Ibland vet jag inte riktigt om du och Git hånar lite grann. Jag har ju en blogg som handlar om inredning, trädgård, och lite av varje. Men mina starkaste uppfattningar skriver jag aldrig om.Kan kanske tyckas tråkigt...men ett val jag gjort. Hur som helst så håller jag med Git om pyntningen av din fina bur. Håller på mossa pelargoner och slinga i botten. Men några kulor vore kanske fint. Fråga mannen om du får låna...ler. Hörde att vi kvinnor inte kommer att få nåt sex i jul. Männen har tydligen sin säkra period då.Staken står i fönstret, kulorna hänger i grenen, skinkan ligger på bordet och pungen är tom.

    Kram Pia

    SvaraRadera
  5. Oj vad svåra frågor du har i de här två senaste inläggen...herre guuu 10 mål i livet, när jag börjar tänka efter så blir jag plötsligt så präktigt och tråkig...god hälsa, att barnen ska må bra...du ser...måste fundera...

    ...få se nu...dekorationer...jag skulle nog klämma fast flera silvriga fåglar, såna där gammaldags med dun i baken (julgranspynt), både inne och utanpå buren och sen en pärlig ljusslinga i botten...

    Nääeeej nu blir det sängen, faller nästan ihop! Ha en mysig fredag!
    Kram,
    Regina

    SvaraRadera