lördag 20 november 2010

Jag ger upp!

Jisses vad svårflirtade mina besökare är!
Nej, jag hade inte "bara" tio besökare igår, det var ett par till. Men tio av besökarna vågade/orkade/ville/kände sig tvungna att skriva en kommentar. Jag undrar fortfarande vilka de andra är.
Kanske man inte orkade läsa hela texten och aldrig kom fram till önskemålet från min sida att man skulle skriva ett litet hej?
Eller så var det en massa "proffsbloggerskor" som läste mitt inlägg och snabbt lämnade den med kommentaren "I'm NOT amused!"
Tredje alternativet är att man smygläser mina kommentarer men absolut inte vill bli förknippad med mig - för att eventuellt skada sitt goda rykte?? *blink*

JAG GER UPP!!!
Jag ska sluta försöka luska ut vem det är som besöker mig "hemligt". Men samtidigt...det är som om någon skulle komma in genom ytterdörren här hemma medan jag sover...kolla sig omkring lite...och sen lämna huset lika tyst och hemligt som man kom!
Bloggen är ju mitt "andra hem"!

Säkerligen har man inte tid att blogga nu, alla verkar så upptagna med julpyssel och julmarknader. Ja den tiden börjar nu.
Jag har inga julkänslor alls!!!

Men är det konstigt, när man bor på sydligare breddgrader och mycket väl kan mötas av denna syn en novembermorgon?


Dessa bilder togs för EXAKT ett år sen, veckan innan första advent...


Jag visste inte...ska jag ta fram adventsstaken eller solstolarna??
Ok, nu överdrev jag kanske lite, men bara lite!

Nåja, vintern kom ju sen....


...och ville nästan inte försvinna igen!

Men man har lovat snö till nästa vecka, så vem vet, kanske min julkänsla kommer lagom till första advent...??

Ha en skön helg!

17 kommentarer:

 1. Godmorgon Elle! Min första sovmorgon på två månader.......vet inte om jag ska "blogga idag", hittar inga riktig bra upslag för "inlägg" idag få se vad som händer....har nu läst ikapp hos dig....läser intresserat och begrunnar det du skriver!
  Man kan bara konstatera att "bloggarna" lever sitt eget liv, hur de motas och tolkas kan man inte göra mycket åt......fast jag tycker i mångt och mycket att det är just det intressanta med det man "skriver"......fast jag tycker att folk borde vara mer "ödmjuka" inför det som de läsare.....kanske bättre att läsa och kommentera hos färre bloggare än att "zappa" mellan allt för många!
  Du vet hur jag kämpar med att få min Jernsaxen blogg att fungera riktigt..den har okej många besökare men i princip inga kommentatorer!
  Ja, du Elle att du har en av de mer läsvärda bloggarna det vet du.......jag har nu varit inne hos dig i en halvtimme och läst och det är långtid i cyberrymden!
  Gillar det jag läser och gillar människan bakom det som skrivs (Tror jag, ler för mig själv) och nu är du ju polare med Pockethexan min Fru och blir man "godkänd" av henne, då är man mer än unik!
  Självklart så ska vi fortsätta att blogga på du och jag...........saker måste helt enkelt bli "skrivna"....kanske inte alltid tvunget att bli rättolkat! Varje humorinlägg jag gör exempelvis finns det ett gravallvarlig tanke bakom, inte alla ser det, men så är det faktiskt!
  Hoppas Julstämningskänslan infinner sig hos dig...jag tror den börjar pocka på hos mig nu och kanske växer just idén om dagen inlägg hos mig just nu!
  Ha det Bäst!
  Stor Kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 2. Hmm....lite dåligt formulerad kommentar ifrån mig...lite stavfel...men wtf...!
  Kram ifrån Peter!

  SvaraRadera
 3. Långt och trevligt blev det även ifrån dig....precis om vi vill ha det! (ler)
  Den fulla tomten försvann direkt...Lilla Frun blev lite arg på mig....inget sådant skit ihop med barnen på samma inlägg.......så är hon min Hustru....rakt på sak...bara att lyda!
  Kanske hade hon dessutom rätt och särskilt som jag utlyste Julefrid i samma inlägg!
  Din trevliga och långa kommentar ser jag som en bra start på Julkommentarerna! (ler)
  Sa jag trevlig Helg!
  Kram ifrån peter!

  SvaraRadera
 4. Halloj Elle! Jag är ingen doldis....det vet du ju...men jag vet precis vad du menar med att ha en massa läsare som inte märks. Mina föräldrar hade hört från sina vänner att jag säljer lite Nordljus prylar. Det kan man bara veta om man har läst min blog. Där ser man...så jag gissar att deras dotter läser mina inlägg. I hemlighet! Du skriver en del om proffsbloggar....Hm...hur hittar man dom? *blink blink*

  Ha en skön helg och passa på att sola innan snön kommer.

  KRAM Malin

  SvaraRadera
 5. Okej då!!
  Blir väl "så illa tvungen" till att svara idag då:)).
  Har annars varit lite trött på bloggandet och har bara kastat ett getöga hit lite då och då. Har minsann läst dina inlägg, men du vet, ibland räcker tiden inte till för att kommentera och ibland är man bara tom i bollen och har inget att skriva:)) (Ibland kanske var en underdrift).
  Men visst har jag läst dina kommentarer om proffsbloggning, och håller med dig till hundra procent. Fast egentligen finns det väl inte så många sådana, de flesta tycker jag har helt normala bloggar. Och hur de gör för att locka läsare vetesjutton, undrar ibland varför i herrans namn just den eller den har så många läsare, för sååååå himla snyggt eller intressant är den väl inte. Näe, någe skumt är det det där med läsarstatisken.

  Annars då? Jodå här är det minsann julstämning så det förslår. Inte så konstigt kanske eftersom det snöar var och varannan dag. Så stämningen kommer automatiskt.
  Fast vill ändå inte börja för tidigt med alla pysslande och donande, (som vissa proffsbloggare tycks göra:)), vill ju inte tröttna innan ens advent varit. Allt tycks firas alldeles för tidigt här i den här konstgjorda världen.

  Ha en skön helg, och ta lite Glüwhein vetja, då kanske du får liiite stämning(roligt).
  Camilla

  SvaraRadera
 6. God eftermiddag!
  Vilka superbra inlägg från dig. Jag håller med om det mesta och visst undrar man ibland varför vissa s k proffsbloggerskor får så otroligt många besökare och vi andra en bråkdel.
  Struntsamma brukar jag tänka, jag är duktig ändå.
  Jag gillar att läsa dina inlägg väldigt mycket och jag skriver alltid en kommentar. Grejen är väl att du skriver ofta ganska mycket och det tror jag gör att en del inte tar sig tid att läsa igenom och då blir det förstås inte så många kommentarer heller.
  Det bästa man kan göra är att ha en utlottning. Då smäller det alltid till och det är många som skriver kommentarer som aldrig skulle göra det annars.
  Stå på dig och ge inte upp!!!
  Många kramar från Maria i din gamla hemstad

  SvaraRadera
 7. Nu har jag inte bloggat på flera dagar, men jag ger mig nog tillkänna när jag är in och besöker dig.
  Det är alltid roligt att läsa dina humoristiska och lite ironiska inlägg :)
  Ha en skön helg! Kram Kicki

  SvaraRadera
 8. ja jag ger fan snart oxå upp..inte ens en skit-het bild på blivande maken satte fart på tanterna!?!
  ;)

  ha en fin kväll fina Elle.
  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam

  SvaraRadera
 9. Åhhh snö vill vi inte ha! Kan vi klara oss utan! Så här nära norra polcirkeln klarar vi oss med levande ljus och lukten av citrus, glögg och pepparkakor för att få adventskänsla. Ha en underbar lördagskväll och söndag, kram Catarina

  SvaraRadera
 10. Suck! Mååååste jag skriva också?! Räcker det inte med att skriva på sin egen blogg. Jag läser bara bloggar jag tycker om och som ger mig inspiration eller ett gott skratt... (din tillhör en av dessa kategorier ;0)) Men oftast är jag allt för trött för att orka skriva något. Jag kan själv bli grymt irriterad på de som bara skriver "vad fint!, Vilken fin blogg du har!, duktig du är som syr." osv. Om man inte har något genomtänkt att skriva kan man låta bli! Oj vad jag låter irriterad!!!

  Får skylla på graviditet och tre små ligister som promt ska sova i vår säng varje natt! Varför ska man behöva tränga ihop sig på 3,5 kvm när man har ett hus på 126? Lär ju inte bli bättre när nr 4 kommer heller... 5 personer i en dubbelsäng är helt klart några för mycket.

  Sov gott du som kan!

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 11. Enligt höga vedebörandes högsta önskan: HEEEEJ

  SvaraRadera
 12. Andra gången jag hittar till dig, var en av dem som kikade in genom "dörren" igår utan att hälsa. Så det gör jag nu - HEJ!
  Återkommer med säkerhet gillar ditt sätt att skriva väldigt mycket.
  Här kom julmyset tidigt i år, snön singlade hela eftermiddagen och kvällen så morgonen blev extra ljus.
  Hoppas du får det julmys du önskar.
  Kram
  Ann

  SvaraRadera
 13. Haha, hej du frustrerade kvinna. Folk orkar väl inte, helt enkelt. :-) Se för övrigt min kommentar under förra inlägget.

  Jag känner inte heller minsta aning av en doft av en idé av minsta lilla uns av julkänsla.

  Krampårej.
  Elina

  SvaraRadera
 14. Haha nu har du väl fått så du tiger va!! Massa kommentarer och låååånga. Fick ju scrolla en halv kilometer..ler. Jag hör till dem som kommenterar alldeles för mycketbåde här och där, får nog sluta med det för det kanske upplevs jobbigt. Men jag tycker inte om att smyga. Hoppas julstämningen kommer. Jag har pyntat både blogg och shop idag. Ha en skön söndag goa du!
  Snöblaskiga kramar från Pia

  SvaraRadera
 15. Nu är jag här och jag är inte hemlig och skriver sällan pågrund av tiden. Ska kika lite.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 16. Ja du det där med kommentarer är knepigt,vissa bloggar fattar jag inte hur dom kan få så många kommentare . Men tävlingar verkar vara
  bra sen tror jag man ska kommentera alla man är inne på själv (vilket jag är dålig på).
  Sen tycker jag det är så "kul"med alla som inte låtsas om att dom läser ens blogg och ofta uttalar att dom inte har tid med varken bloggar eller facebook.Men ändå vet dom sånt dom bara kan ha läst eller sett på bloggen...

  Ja jag är en liten facebook nörd också *ler*
  Kram Susanne

  SvaraRadera