torsdag 8 juli 2010

Ytterligare rabatter!

Jag tänkte att jag inte bara ska visa månadens rabatt, för den är ju egentligen inte särskilt rolig. Den andra, till vänster om månadens rabatt, ligger mer i solen och bjuder på färgglada blommor!
Särskilt glad är jag över rosen, som blommar fantastiskt. Hade jag vetat det när jag köpte den lilla, lilla plantan, hade jag säkerligen planterat fler av den sorten! Den visar jag mer av i nästa inlägg!
De andra rosorna i denna rabatt har små, små mörkrosa blommor. Jag tycker att de passar fint ihop med lavendeln. Det sägs ju att lavendel ska skrämma bort bladlöss, därför planterade jag dem bredvid rosorna. Om det nu hjälper, är jag lite tveksam till, men kanske det hade varit värre om jag inte hade haft lavendeln där?


De har lovat värmebölja igen, men jag har en känsla av att tyskarna kommer att vara rätt "kyliga" idag efter det mindre lyckade fotbollsresultatet igår kväll...*blink*
(inget jag bryr mig särskilt om, jag är ju svensk! *ler*)
Kram

8 kommentarer:

 1. Rosen ser fin ut, lite rosagul?? Jag såg en ros på en blogg för några dagar sedan som jag bara måste försöka få tag i..mörkt lilablå. Den skulle passa till mitt hus.
  Ha en bra dag!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Du har ju en hel del rosor du med:) Och blommar för full gör de i värmen hos dig.
  Namnen kommer jag ihåg för att i början "med trädgård" var man ju så himla duktig och förde anteckningar och gjorde ritningar över trädgården. MEN det var längesedan, numer glöms namnen fortare än växterna hamnar i marken:)

  Kan tänka mig att det är landssorg i Tyskland idag, och alla flaggor från bilar och backspeglar borttagna. Själv var vi uppdelade i två lag i går kväll, halva familjen hejade på Tyskland och halva på Spanien:)

  Nej, nu måste tråkiga räkningar betalas det är därför jag sitter här vid datorn egentligen, men som vanligt hamnar man inne hos roliga, intressanta bloggar:) Bor ju på landet och är bara inne istan en snabbis så det är bästa att snabba på här nu:)

  Ha det så himla bra i värmen!
  Camilla

  SvaraRadera
 3. Visst är det så ibland att det som ser obetydligt ut visar sig vara bäst? *ler* Jätte fina bilder och blommor!
  :)

  SvaraRadera
 4. JAg ser verkligen fram emot att börja planera för rabatter och blommor i min trädgård. Hinner dock inte med det i år eftersom det snart är "för sent".... Det är lite många andra projekt som är viktigare - tyvärr! Måla fönster och sedan ska det mest troligt borras bergvärme och måste då gräva ut slänten först...

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att din rabatt är jättefin!
  Rosor har jag inte vågat mig på ännu, men jag ska nog försöka mig på dem någongång i framtiden.
  Nu är det faktiskt varmt här, men jag antar att ni har ännu varmare.
  Ha det bra! Kram Kicki

  SvaraRadera
 6. Ja, vad fint! Stensättning är superfin! Och du det är helt otroligt med den där bläckfisken...

  Kram Lisa

  SvaraRadera