fredag 16 juli 2010

Los Terrassos

Igår anlände min son Los Terrassos, vi andra kommer efter en annan dag. Poolen var av "byggtekniska grunder" (som ägarna menade) ännu inte byggd. Man nämnde vissa personalproblem (poolboy eller så...) och hänvisade honom istället till att uppsöka traktens utomhusbad. Vattnet där ska vara väldigt varmt, talade man om....*harkel*


Jag undrar ibland hur det där kan vara min son...ett halvt huvud större än mig, storlek 44 i skor....nej, det passar inte ihop, inte kan jag ha så stora barn...jag är ju bara 25....*blink*

Los Terrassos har rätt trevliga omgivningar som bjuder på en del florala inslag. Anläggningens trädgårdsmästare, sägs vara en väldigt trevlig kvinna. Jag ska väl försöka ta kontakt med henne när jag anländer där.
Den här nya vita rosen har rådjuren ännu inte ätit till frukost...

Först måste hela familjen kurera sig och bli av med magsjukan. Vi har dock sluppit ett besök till El Hinko, dit man annars rekommenderade oss vid svåra magkramper. Där räckte ett par täta besök till La Toletta, en ort som gav spända magar en viss lättnande avslappning. Precis bredvid orten La Toletta, ligger El Duscho - som bjuder på ett alternativ till traktens bad. Vattnet ska vara renare där säger man.

Jag önskar er en skön helg, var ni än tillbringar den!
Kram

13 kommentarer:

 1. Ja visst är man förundrad över ens barn, att de blir så stora, så fort. Men vänta du till sonen kommer och talar om att du skall bli
  La farmor.... Det är en konstig känsla när man själv bara är 25....mitt lilla barnbarn är snart 5 månader. lavendel och rosor är en oslagbar kombination! Hoppas ni frisknar till och ha en riktigt skön helg..
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Hoppas att ni kryar på er alla!
  Ja i vår familj börjar jag vara kortast, alla barnen växer förbi.
  Vi pratade faktiskt om det där i går hur vi kan ha så stora barn och jag sa också att jag är ju bara 25! Men åren de går :)
  Ha en fin dag! Kram Kicki

  SvaraRadera
 3. Ja, jag fattar inte heller hur man kan ha så stora barn. Mina pojkar har 47 i skor. Skidor, vet du.:-) Kramis

  SvaraRadera
 4. Ha, ha, ha! Så fick jag mig ett gott skratt idag också!

  Mvh
  Frida

  SvaraRadera
 5. Men tänk vad jag är trög det måste vara febern. Först blev jag riktigt upprörd och tänkte vad är det för skitställe de ska åka til?! Har de lovat pool och så har de ingen. Men sen fattade jag ju och då fattade jag också att det är ett superställe. Fast det där La toaletta är ju inget man vill behöva långbesöka direkt.;)
  Ja herregud vad stora de blir. Det borde vara förbjudet! Vart är mammas lilla hjulbenta kille med gosiga, mjuka ben och som bestämt tyckte att vi var dumma i huvudet som sa järnvägen och inte bomvägen? Fast han är ju gosig nu med OCH han tycker att vi är dumma i huvudet ibland nu med. Så alltså är det samma kille;)

  Kramis Lisa

  SvaraRadera
 6. Jag bara *ler* som vanligt då jag läser din blogg.Krya på er!!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 7. Låter inge vidare att behöva ligga över toalettstolen i den här värmen. Finns väl roligare ställen att svalka sig i:)
  Tror du skulle behöva lite El vino för att kurera magen med.
  Hälsa la Familia att de ska krya på sig!
  Camilla

  SvaraRadera
 8. Så trist att börja lovt på detta sättet... hoppas ni kryar på er snarast! Och får en jätte trevlig och härlig semester =)
  Ja tänk vad barnen blir stora, tur att vi inte blir äldre ;)
  Kram Sussi

  SvaraRadera
 9. Trots eländet har du glimten i ögat - bravo.
  Hoppas ni all kryar på er och får en bra semester.
  Visst blir pojkarna längre nu för tiden. Kan det bero på uppfödningen?
  Kram Viola

  SvaraRadera
 10. Som vanligt är det lika roligt och stimulerande läsning hos dig.
  Jag hoppas att ni alla är friska snart och att barnen får ett underbart lov!
  Kram från Maria

  SvaraRadera
 11. Helluuuu! Längesedan:). Ja du det där med stora söner. Har också en sådan.....och så är jag ju bara 25 *blink*. Jag är ca 160 lång, han är 180. Jag har storlek 35 i skor. Han har 43. Hur kan det bli så *ler*??? På fredag åker jag buss genom Tyskland mot Kroatien. Jag vinkar som jag gjorde när jag flög till Barcelona i maj *blink*.

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 12. Åhh vad jag känner igen mig. Min lille son är nu en vuxen man som är nästan 2 meter lång men ändå känns han som en liten gosse än idag.

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 13. Ha ha ha du är ju för rolig!
  Och jag är övertygad om att trädgårdsmästaren är en VÄLDIGT TREVLIG kvinna;)
  HOPPAS att magsjukan har flytt sin kos!!!
  Sommarkramar Eva

  SvaraRadera