torsdag 17 november 2011

Vad sysslar jag med egentligen? - Del 2

Sitter och pillar lite halvhjärtat på bloggen. Usch vad seg en bloggtorka kan kännas ibland. Man vill men samtidigt vet man inte om man vill mer.
Kanske ta en paus eller lägga ner bloggen helt?
Sen börjar funderingarna, vem hittar till min blogg och varför? Jag knappar fram sökorden och inser att...

Monstertårta....


Tapeter med fåglar.......sten av sahara...örn staty...
hörde till de vanligaste sökorden. Fattar ibland inte vad det har med min blogg att göra. Häromsistens hade någon sökt under "stor i käften" och kommit till min blogg.
Fattar ingenting.

Ett ord jag inte heller förstår är "Kärringänglar"?
Måste väl jag som är menad då, kärring och ängel i ett? En tantsjuk "29-åring" med hår på tänderna istället för fjädrar på ryggen?


Min dotter är en häxängel, häxa och ängel i ett! (NEJ, vi har inte snö, bilden är gammal!)

Usch, vad jobbig jag är. Kanske är det för att jag inte kommer åt hälften av mina bilder p g a en krånglande dator, kanske är det för att det är kallt ute, det dåliga samvetet för den ogjorda deklarationen eller frustrationen över att en hel koloni med gråa hårstrån plötsligt ställde sig i givakt när jag borstade håret?

Jag ska fortsätta pilla fram bilderna ur datorn, ta på mig en varm tröja, sätta på kaminen, fixa deklarationen och dra ut de där j-a hårstråna.
Sen kanske jag kommer tillbaka igen!

Kram

16 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Jag har följt din blogg ett bra tag nu och älskar att läsa den. Den är helt beroendeframkallande... Du skriver så medryckande och igenkännande och du gör det med en stor portion värme och en lagom dos ironi, så att jag alltid blir sittandes med ett leende på läpparna och ett varm känsla i hela kroppen :) Och det gäller även när du känner att du har blogg-torka. Hoppas du hittar bloggkänslan igen :)Vi är många som njuter av att läsa din blogg.
  KRAM från en gråhårs-ryckande medsyster
  PS. jag hittade hit via någon inredningsblogg... minns inte vilken :)

  SvaraRadera
 2. Hej Elle! För min egen del kan jag bara säga att jag gillar din blogg jättemycket! Känns som att vi känner varandra fast vi inte gör det. Sen ska du klart blogga för din egen skull, utan krav! Skit i det några veckor, se hur det känns! Vi finns ju kvar, så det kan inte hända så mycket!
  Hur jag hittade hit? Ja, inte var det via konstiga sökord. Vi träffades på cyberfest hos Caja, sen var jag på spa hos dig. Sen promenerade vi :) Minns du?

  SvaraRadera
 3. Visst är det helt underbart att se vilka ord som gör att man får mest besökare till sin blogg, överst på min träfflista: "Unni Drougge" o det kan ju kännas lite bra att de söker efter en författare o hamnar då hos mig. Då tänker man ju att då borde det ju vara en annan författare men icke då utan: "snögubbe" o sen kommer "stereotyper"!?
  Förstår du någonting för det gör inte jag o efter det kommer "tant Grynet o först på 5-e plats kommer "Pockethexan" o det känns ju bra att de söker efter mig o då på min blogg!

  Kramis ifrån en som döljer mina strån istället för det började bli så många att ta bort o nu finns det ju så många roliga hårfärger att pröva på!
  <;D

  SvaraRadera
 4. Hmmm...det där med vanligaste sökord har jag nog aldrig kollat, det måste jag göra - återkommer!

  SvaraRadera
 5. Japp, det var verkligen intressant - minst sagt! Överlägset var sökordet "härmfågel"!! Sedan var det väldigt blandad kompott skulle jag vilja påstå; svensk sommar, marinasbay (säger som pockethäxan, kul att de faktiskt har sökt på mig!), bantningskräm, silvertape och buddah- tempel...frågan är väl vad den bloggen handlar om egentligen...!?

  SvaraRadera
 6. Nu har jag inte följt den så länge, men du skriver jäkligt roligt! :-)

  SvaraRadera
 7. Nejje, inte ta bort bloggen helt. Har du torka så ta en paus, vi trogna läsare finns kvar när du kommer tillbaka. :)

  SvaraRadera
 8. Hehe, man kan ju också skriva att vi läsare väntar tills du är bloggvåt igen...,men det kanske är att gå över gränsen? ;)

  SvaraRadera
 9. Du vet väl att jag väntar snällt? Men inte ge upp alldeles och lägg ner bloggen för då blir jag ledsen i ögat.

  Vanligaste sökordet hos mig är utan den minsta tvekan "mormorsrutor" följt av "knyta mattfrans(ar)" (slog i hop två olika varianter där) och "virka katt". Inget speciellt roligt och spännande, allt saker som är relevant för min blogg. Fast det är ju synd om googlarna att jag bara skrivit ATT jag pysslat med dom olika sakerna, inte HUR man gör. Elakt av mig!

  Den mest udda sökningen är nog "anelmahandarbetar" vilket, inte nog med att det inte är jag inte heller är en blogg jag länkar till, eller har skrivit nått om i det inlägg som Google förslår.

  SvaraRadera
 10. Lägger du ner bloggen blir jag ledsen, jag gillar din vassa...tunga tänkte jag skriva...men det blir väl dina vassa tangenter för du har en förmåga att beskriva saker och så finns där en liten udd av skämtsam ironi, vilket är en konst att formulera i skrift.

  Förstår om du vill göra en paus...men bara tills du pillrat fram bilderna ur datorn, tagit på dig en varm tröja, satt på kaminen, fixat deklarationen och dragit ut de där j-a hårstråna...I'm waiting...

  Nejdå jag skojar lite, vi finns här när du känner för att komma tillbaka...
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 11. Jaha, här halvligger jag och kan bara säga: själv vet jag inte hur man kollar sånt (med sökord m.m) och vågar inte dra ut de gråa för då kan det bli en flintskallig 4U2, tror jag :)

  SvaraRadera
 12. Sökorden är förunderliga ibland... Jag gillar monstertårtan

  SvaraRadera
 13. HejElle!
  Jag har sällan problem med bloggtorka men däremot med tiden till bloggen och besöken hos er andra men visst kan man undra vad man håller på mig ibland. Vem vill läsa om det ja skriver slår mig ibland. Kul nog är det många som tittar in hos oss så vi fortsätter väl ett tag till.
  Jag klagade kanske lite i mitt sista inlägg men vad tusan lite skoltrött får man vara efter alla år och ibland orkar jag inte vara motor åt alla som ingen har.
  Här hemma börjar kylan tränga sig på så snart får vi nog snö. Jag gillar det vita som du vet och det är skönt att det dröjt så här länge. Skotta kan man klara sig utan men det blir mycket ljusare och det uppskattar en äldre dam i min ålder:))
  Ha det så gott!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 14. Kom igen baby! Jag vill träffa dig här, så sluta inte skriva:)
  Några grå hårstrån fixar du!
  Mannen har nog andra kvalitéer än att se vackra tavlor...och deklarationen blir klar i ett nafs när du satt på dig tröjan och varma sockor.

  Njut av en skön helg, drick lite Gluehwein och vila framför brasan... sen ses vi igen :) KRAM

  SvaraRadera
 15. Jag håller med första anonyme talare förutom att jag har gett upp att ta bort di gråa, jag låter de härja fritt annars hade jag fått börja med peruk.....

  Massa Kärlek till dig.....Malla

  SvaraRadera
 16. Skulle du inte känna dig ensam utan oss då rå =D, om du la va? Vi läsare som gillar dig och läser varje ord du skriver med andakt ;-).

  SvaraRadera