tisdag 17 januari 2012

Borta bra...

...men tillbaka hem är bäst! Typ.

För nu har den tyska awarden hamnat i ursprungslandet igen!
Det är Eva i Grekland och Lippe som gett mig den här fina utmärkelsen. Tack !!

Även fast egentligen varenda liten kommentar är som en award. Eller känslan av att man faktiskt läser vad jag skrivit OCH kommer tillbaka (frivilligt!) om och om igen till min blogg. Tacksamhet över att man orkar hänga med i min berg-och-dalbana mellan positivt tänkande och bloggtorka. Glädje över att ha en massa fina vänner omkring mig här i bloggen - som fortsätter att ge mig varma kommentarer även när jag är seg och "tyst" en längre tid. Tack!

Nu ska jag välja ut fem bloggar att skicka vidare det till. Jag har beslutat mig för att ge det till....DIG!!


Kram

8 kommentarer:

 1. Lermotdig :-))
  Hej Elle, det är roligt att följa din blogg, vi är nog rätt lika när det gäller att skriva ibland rätt mycket och sen drabbas av blogtorka emellanåt. Det är bara mänskligt :-)) förresten är hos mig också tidsbristen som gör att jag inte hinner att skriva så mycket och ibland så tycker jag att jag inte har några nya bilder att visa. Men i söndags var vi i Aboda Klint som ligger i Högsby Kommun. Där finns ett underbart Café som har jättegoda våfflor med sylt och grädde, bara detta gör att resan dit inte känns såå långt ändå :-)) ok 2,5 tim från Jönköping dit är kanske ändå rätt långt :-)) men det finns en sak till nämligen ett utsiktstorn med 116 trappsteg och en underbar utsikt över skogen :-))
  Önskar dig en jättefin eftermiddag
  Kram Irene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din kommentar! Tyvärr kan jag fortfarande inte kommentera hos dig :-(
   Hoppas att du kommer igång med bloggandet igen. Har lyssnat läst och lyssnat till dina inlägg och "es hat mich berührt" !
   Schönes Wochenende!
   Kram Elle

   Radera
 2. Men hallå, hur gick det till? Men jag tror bestämt jag fick en award... bara så där. Kollade bakom mig men där såg jag bara väggen ... Tusen tack, vad glad jag blev! Kom precis hem efter jobb... trött absolut... svårt med inspirationen att skriva både då det gäller inlägg och kommentarer. Men läser... klart jag gör! Tittar mig hålögd efter kommentarer... kan undras om någon stannat till på Hållplats Åhus. Men, så rasslade det äntligen till igår. Kanske kan vänta mig att jag "lyfter mig" ... och absolut den var din förtjänst för jag känner mig utvald. Ha det gott
  Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. Jättertrevligt hörredu! Och vet du vad - du får en av mig också :)

  SvaraRadera
 4. Du har rätt (som vanligt) att det finns någon som läser och läser igen, det är det största!

  SvaraRadera
 5. Visst kommer vi tillbaka till dej:)

  SvaraRadera
 6. Jag kommer hit tillbaka, alltid! (Fast kanske inte så ofta som förr) KRAMEN!

  SvaraRadera