måndag 12 september 2011

Det blir inte alltid...

...som man tänkt sig!

Vem av er har inte upplevt dagar där man tänkt att det hade varit bättre att stanna i sängen och dra täcket över huvudet?
Eller sett videoklipp på tv där man undrar hur klantig en människa egentligen kan bli?

Då vet ni ungefär hur min dag var idag.

Det började med att dottern fortfarande inte var påklädd när jag kom hem efter första uppdraget med mamma-taxin...ni vet, Silverpilen.
Nåja, vi hade ju 10...allra högst 15 minuter på oss innan det var dags för nästa taxiuppdrag. De 15 minuterna lyckades hon dock slösa bort med onödiga diskussioner om vad hon ville ha på sig och gnälla om att strumpbyxorna var dumma...och mamma var dum hon med.
Jag alltså.
Ok. Det kan jag leva med.
Men sen blev det jättebråttom och på väg ut till bilen slet jag åt mig min lilla handväska så snabbt, att plånboken föll i golvet och landade i ett hav av åjron och sänts på hallgolvet.
Lite lätt stressad, med betoning på stressad, plockade jag upp åjrona och lät sänten ligga.
Ska just ut genom ytterdörren när jag plötsligt halkar till. Kollar under foten och upptäcker att jag just trampat på den banan som jag egentligen ville ta med som frukost i bilen. Med betoning på egentligen. För nu låg det en hög med bananmos på golvet. Bredvid alla säntslantar.
*suck*
Med en lätt irriterad handrörelse avreagerar jag mitt lätt frustrerade humör på ytterdörren, som slängdes igen med en rejäl smäll. Dörren höll dock.
Barnen kom t o m fram till skolan lagom tills det ringde in.
Lärarinnan hann även påminna mig om de 20 åjro bokpengar som jag glömt betala. Tillägger sen att "det inte är någon fara. Sånt glömmer man lätt när man har många barn"
Tack för förståelsen...ser jag så virrig ut, eller känner jag mig bara så?


Det här skulle bli en Spongebob-färdigmix-kaka. Det blev den fulaste och mest misslyckad kaka jag någonsin bakat. Äcklig som f-n var den också!

Vill innan hemfärden öppna en av bildörrarna för att slänga in min tröja och blir plötsligt kladdig om fingrarna. Upptäcker att jag just gripit tag i en snigel, som beslutat sig för att avsluta sitt liv i dörrhantaget till bilen och nu satt fastklistrad i lacken - en uttorkad hud, där det överblivna slemmet nu vällde ut...det som inte redan satt på mina fingrar...
Uääääääääääääääääääääh!!!

Det var ungefär nu som jag började fundera på att gå och lägga mig igen...PS:Jag hade gärna velat sätta in fler bilder på misslyckade saker, men jag misslyckades även med det....Går nog och lägger mig nu! God natt!

9 kommentarer:

 1. Förlåt att jag skrattar....

  Men det var en jäkla otursdag du hade. Mitt i skrattet tycker jag synd om dej ;o)

  SvaraRadera
 2. Snigelslem...huuuuua! Hade "gärna" halkat på 10 bananer, bara jag slapp klegga ner mig med snigelslem, det är verkligen supersynd om dig!!
  Tröstekramar, Maria

  SvaraRadera
 3. Hmm... Snigelspår på fingrarna är väl kanske så där halvkul.. :/

  SvaraRadera
 4. Din krake!!! Klämma på en slemmig snigel låter ungefär lika kul som att trampa barfota på en, nått som jag gjorde under min uppväxt och fortfarande har hemska minnen kvar av. LOL

  Kakan ser också lite snigelaktig ut. Dina hembakade kakor blir bra mycket finare (och förmodligen väldigt mycket godare också) än färdigmixkakor. Fast ja, vissa dagar ska man nog inte ens försöka.

  SvaraRadera
 5. Herregud! Kakan ser ut att symbolisera din dag!

  SvaraRadera
 6. Men stackars dig! Och kakan ser verkligen skitäcklig ut!! Och snigelslem! Man får tvätta som bara den för att få bort det!
  Kram vännen och hoppas att denna dag går som smort!

  SvaraRadera
 7. Nej, inte ett dugg avundsjuk på din dag ;)
  Hoppas denna blir bättre. Vad gjorde du med kakan förresten?

  SvaraRadera
 8. Åhhhhh goa du det är sådana dagar som jag nu har lärt mig att ta det där djupa andetaget och ett till och ett till, hjälper inte det så blir SÄNGEN NÄSTA ANHALT.............

  Piss och kärlek till dig.........Malla

  SvaraRadera
 9. Den där slemgrejen var nog inget vidare, vilken dag!
  Hoppas du har det lite lugnare idag...kram!

  SvaraRadera