tisdag 22 juni 2010

Helt enkelt...

En enkel liten blomma kan göra så mycket i sin enkelhet!


Liksom vänner.
Ett ord, en gest, hjälp i nöden. För den ena väldigt enkelt men för den andra något stort.


Min väninna hade i morse förlorat sin plånbok. Hon bad mig att hjälpa henne söka. Vi gick igenom alla ställen vistats på. Till slut skulle göra ett sista försök innan hon ville ringa och spärra alla kort. Visst kan man fixa nya kort och legitimation, men med mycket jobb och besvär, för att inte tala om pengarna hon saknade.
Jag slängde en sista titt under bilsitsen - där man redan hade letat...
och hittade den! För mig en enkel grej, men för min väninna en otrolig lättnad!

Efter det lyckade fyndet skjutsade jag tillbaka väninnan till jobbet. Plötsligt kommer hon på att hon glömt sin mobil....jag körde henne tillbaka för att hämta den hemma....sen tillbaka till jobbet - där hennes ansiktsuttryck förvrids igen....denna gång hade hon glömt jobbnycklarna!!!...tillbaka igen och hämta dem!!
Tur att hennes huvud sitter fast, annars hade hon väl tappat det också! *fniss*
Fler av er som haft dagar som denna? *ler*Liksom ett par vänliga ord.
enkla att säga eller skriva, men ibland betyder de mer för mottagaren än man tror.


Precis som era tumhållande lyckönskningar när jag sökte jobb...för er en enkel gest, men för mig ett otroligt stärkande stöd!! Tack igen! Jag har ännu inte hört något, så jag hoppas att ni kan avvara tummarna ett tag till...*ler*
Visserligen är chansen inte särskilt stor att jag får jobbet, men utan allt stöd från alla runtomkring hade jag nog gett upp under mina missöden med skrivaren.

Kram

7 kommentarer:

 1. Ja, sådana dagar jag för ofta enligt sambon *ler*! Tummar kan hållas bara du lovar inte kittla mig, hotet föste genast bort de deppiga tankarna :)

  SvaraRadera
 2. En lite för dagen förvirrad vän tror jag *ler*. Klart jag fortsätter att hålla tummarna för dig!

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 3. Enkelt i all enkelhet är det mest subtila och ger ett skimmer v lyx omkring sig :-)
  Tummarna håller jag fortfarande krampaktigt, och, jodå jag kan avvara dem så länge det behövs. Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Hejsan,

  Nämen vilken dag din väninna hade!! Usch, den dagen hade jag inte velat uppleva!!
  Men som tur har hon dig som kuskade henne fram och tillbaka och dessutom hittade hennes plånbok!
  Hoppas innerligt att du får jobbet! Det är tungt att gå och vänta och hoppas och vänta och hoppas! Men det ska nog gå bra ska du få se!!

  Din enkla lilla blomman piggade upp massor!
  Jag brukar ofta tycka och tänka och lite inreda efter "less is more"!! Det funkar alltid, tycker jag!!

  Önskar dig en lugnare dag imorgon samt en skön midsommar!
  Stor kram av mig med tummarna i luften!!
  Pi

  SvaraRadera
 5. Jodå, håller tummarna allt vad jag kan fortsättningsvis:)
  Vilken dag din vännina hade! Vilken tur att hon hade dig med sig. Oftast är det så att om man haft otur med något så fortsätter det av bara farten. Hoppas att oturen har vänt vid det här laget :)

  SvaraRadera
 6. Visst är det så att ett litet ord kan betyda så mycket i rätt ögonblick precis som ett par extra ögon när man ska leta efter borttappade saker...

  Jag är glad att jag har mått lite bättre den senaste tiden (kanske de där små orden som man får av sina vänner i bloggvärlden hjälper även där..) och jag har inte riktigt hämtat mig ifrån händelsen i helgen när vi var så "mitt i smeten" under kronprinsessbröllopet med poliseskort o allt, bara för att en liten handikappad Pockethexa skulle få se dem på nära håll, men kul var det (o nu kan vi se oss själva i bakgrunden på alla bröllopsbilderna i tidn.)
  Nu ser jag fram emot att få se hur ni firar midsommar hos er, blir det den svenska varianten heller har ni en egen eller kanske ingen alls..?

  Hur det än är så hoppas jag att ni får en trevlig midsommarhelg o vi hoppas att vi kan få med oss våra "små" ut till stugan så att vi kan fira den där!

  Kramis från Pockethexan själv (som vill höra allt om nya jobbet som du självklart får!!!)!
  <;D

  SvaraRadera