tisdag 8 februari 2011

Livet som miljonär...

Man tvivlade lite på mitt påstående i förra inlägget.
Lippe var tvungen att googla för att se efter om Lena verkligen sjunger - oavsett vilken av de tolv låtarna som vinner.
Ok, jag har en viss förståelse för att man ibland kan tvivla på vad som stämmer eller inte i mina inlägg, men där talade jag faktiskt sanning!

Fast nu intresserade vi oss inte för uttagningen. Istället kollade vi vad Familjen Geiss hittade på. Det har blivit vårt måndagsnöje att se hur ett par miljonärer försöker få oss att tro att de är "som vilken annan familj som helst".


Robert och Carmen Geiss var grundarna till modefirman "Uncle Sam" under 80-talet. Efter ett par års stora framgångar, sålde de rättigheterna och "pensionerade" sig.
Då var de 29 år....(ja, tvåa-nia!)

Sedan dess är de bosatta i Monaco där barnen går i privatskola.
De kan välja mellan att köra med en Bentley, Hummer eller Rolls Royce...bland annat.

Helgerna tillbringar de oftast villan i St. Tropez...
Om tiden är knapp, tar Fru Geiss helikoper-taxi till "fritidshuset"...naturligtvis med egen landningsplats. Hur stort fritidshuset är behöver jag nog inte nämna. Med pool naturligtvis.

De två döttrarna försöker man uppfostra normalt. Med betoning på försöker.
Att ena dottern firade ett födelsedagskalas som gick på drygt 20.000...EURO...är naturligtvis helt normalt. *förvrider ögonen*

Jag kör med barnkalas fyra gånger om året. Men dra av ett par nollor först.


Ta på solglasögon! Risken finns att du blir bländad av Roberts leende...

I gårdagens program var Herr och Fru Geiss på semester utan barnen. De var bland annat till den egna yachten på Ibiza. Fru Geiss, som besöker frisören två gånger i veckan, passade på att göra det där - eftersom det regnade.
(Tja, man kan inte köpa allt, även miljonärer blir våta när det regnar!)
Något frustrerad kom Fru Geiss tillbaka i samma gamla frisyr, eftersom hon kommit försent och frisören inte hade tagit hänsyn till hennes VIP-status.
(Nu tycker vi synd om henne va? *åååååååååååååå*)

Sen drog de till en ö som de hade hyrt för EN dag, för ynka 35.000...EURO...
Där fick Fru Geiss en privat modevisning av bikinis, vid poolen som hade räckt till simundervisning för skolans alla klasser - samtidigt.
Tre modeller flögs extra in med helikopter till ön för detta. Men det lönade sig tydligen för butiksinnehaverskan, kunde jag förstå av det hon fick fram mellan botoxläpparna som slingrade sig som en röd räddningsboj i hennes ansikte. Hennes "lungkapacitet" var minst lika stor som hos Fru Geiss själv och visade riktningen...alltid rakt fram!

Sen gjorde man en avstickare till det andra "fritidshuset" (med egen spa-avdelning of course) i "alperna", innan man drog vidare till München, där Oktoberfesten besöktes.
En passande klänning köptes in endast för detta tillfälle. För man kan ju inte bära samma flera år i rad.
Kostnadsfaktor: 2.000...EURO
Med ett leende säger Fru Geiss:

"Man unnar sig ju annars inget"

(Det läskiga är att jag fortfarande inte vet om hon var ironisk eller menade allvar med det uttalandet...)PS. Jag är INTE avundsjuk - bara jäkligt road!

9 kommentarer:

 1. Elle...vad tusan är det för något som ligger under mitt skrivbord...jaha det var min haka...gaaaaahhh...

  Men vilket bekymmer för dem att de blir blöta när det regnar, det borde väl gå att göra något åt...det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder (ja ja jag har varit dagmamma)

  Ha en wunderbar tisdag!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 2. Hahaha!! Tycker det ser för jäkligt ut när folk bleker tänderna för mycket, så jag flinade när jag såg bilden och skrattade när jag såg din kommentar till densamma!
  Jag brukar oxå undra när jag ser sådana där program om de är helt tappade bakom vagnen eller om de driver med oss. Jag menar, det kan väl inte vara så att man måste vara blåst för att vara snuskigt rik? Eller??

  Förlåt att jag tvivlade på dej angående Lena men jag tyckte det lät så knäppt :)
  Kram ♥

  SvaraRadera
 3. Hmm, tydligen mode man ska syssla med. Ska försöka tänka ut någon säljande slogan och trycka upp på t-shirt´s och sälja, undrar om det funkar? Blir förmodligen inte lika tät som "the Geiss family" på det men det var den enda idé jag hade.
  Intressant program ni tittar på, skulle inte klara av det själv, skulle bara sitta och vara avundsjuk hela tiden:) Ja, inte på herr Geiss leende, eller på att fru Geiss fortfarande har "framåtpekande" behag, utan mer på att de kan åka till solen när de vill. Jag vill också ha sol och värme...NU..men icke, 1+, is och halka är vad som bjuds här. Nej, nu måste jag nog gå in i Lovisas rum igen :)
  Ha det bra!
  Camilla

  SvaraRadera
 4. Det är flera länder som gör som Tyskland och Lena, och gjort det i många år, det brukar också den svenska kommentatorn berätta här i svensk TV :-) Alltså, det låter som en jävla massa pengar som Pepsodent-paret gör av med, HUR mycket fick dom för sin firma egentligen. Tycker synd om deras barn, tänk om dom kärar ner sig i en vanlig Svensson-svetsare utan en massa nollor på lönelappen!? BTW, du skrev underbart roligt här igen :-)

  SvaraRadera
 5. Måste bara säga att det är tur man inte är rik, för tydligen är det detsamma som att vara totalt pantad i skallen! ;)

  SvaraRadera
 6. Haha!!! Försöker du krångla dig ifrån utmaningen??!!!
  Jag har ju iofs inte skrivit NÄR man ska göra den.....
  Kramen :)

  SvaraRadera
 7. Men vi är ju också rika! Och NORMALA! Nästan i alla fall!. Vi har ju man & barn som älskar oss. Mer rik än så kan man väl nästan inte bli. Eller ok...några tusenlappar kan jag väl tänka mig...och en pool...men i alla fall. RIK
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 8. Jaa vad ska man säga...tur att man inte har så där mycket pengar !
  Angående soppan så kan jag säga att de övriga i familjen inte vill äta soppa utan kött :) men jag tyckte att den var jättegod!

  SvaraRadera
 9. Får jag min hälsa åter ... kan inga miljoner glädja mig mer!

  SvaraRadera