söndag 15 augusti 2010

Lugnet i stormen

Bara så att ni inte ska tro att vi nu har snöstorm här i Tyskland, sätter jag in en bild på kvällens solnedgång. Det bästa man kan göra med en mobiltelefon...


Kvällen var lugn och varm, inte ens en liten vindpust...bara lugn.
Som jag. Jag hade hittat lugnet en stund, mitt i alla tornados som snurrar omkring mig.
Fredagen den 13:e var en händelserik dag som förändrade mitt liv lite. Man säger mig att jag ska se det som en lyckodag - för jag hittade nog mig själv den dagen. Länge har jag letat efter mig själv ialla hörn och vrån.
Nu har jag hittat kroppen och letar bara vidare efter armar och ben.
Jag har utvecklats som människa de senaste veckorna och månaderna, blivit starkare och lugnare, tänker klarare, öppnar nya sinnen, vandrar nya och okända vägar, vågar mer och vill mer.

Hade jag bara vetat hur enkelt det var, för jag fanns ju där hela tiden egentligen!
Man behöver bara lite hjälp utifrån så hittar man sig själv, innifrån!
Tack - ni vet själva vilka ni är!

Jag kommer att ta det lite lugnt igen med bloggandet (börjar bli tjatigt det här *ler*) eftersom jag behöver tid i mitt fortsatta sökande. Utan ben kan man inte gå och utan armar kan man inte...skriva inlägg, kommentarer, kramas, vinka, köra bil, handla, knyta skor, hänga upp tvätt, laga mat....oj, armar är viktiga! Ben också!Dags att hitta dem nu!

Kram

8 kommentarer:

 1. Men Elle inte lätt att hoppa omkring på bålen. Skämt åsido härligt att höra att du känner dig bättre och allt är på väg åt rätt håll. Det är så viktigt det där du gör att stanna upp och landa. Vi ställs vid så många vägskäl genom livet...Vem har någonsin sagt att loivet skall vara lätt, då hade vi ju inte uppskattat det så mycket när allt är frid och fröjd. Ha en skön söndag! Kramar Pia

  SvaraRadera
 2. Lycka till med sökandet!

  Ha´det fint tills vi "ses" igen!
  /Frida

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Jag vill börja med att ge dig en stor kram för att du är helt fantastisk att beskriva livet som det kan kännas....Skönt att höra att du är på rätt väg! Många Kramar till dig goa bloggvän! Therese

  SvaraRadera
 4. Hoppas du hittar det du söker snart eller ja, att du hittar det och sedan kommer tillbaks! *ler*

  SvaraRadera
 5. När det börjar fattas för många viktiga kroppsdelar är det dags att börja eftersökningen!! Det kan bli en underbar resa om än jobbig - men resten av ditt liv är mest troligt värd varenda minut!! KRAM!!

  Sv. Jag ser fram emot att nå målet 20 km - även om jag i ärlighetens namn tycker att det känns långt och jobbigt jag också!

  SvaraRadera
 6. Men..vad är det!? Dina sensate inlägg har varit djupa o kryptiska..hmm.. Min privata mail finns på min blogg ifall du vill tjata av dig :) Annars hörs vi när vi hörs.
  Kram Git

  SvaraRadera
 7. Gulle dig så fint du skriver. Hoppas att du hittar HELA dig snart och återkommer till bloggvärlden.

  Må gott vännen!

  Kramis/Heléne

  SvaraRadera
 8. "lite hjälp utifrån så hittar man sig själv innifrån"...bra skrivet!!!! För så är det ju!
  Härligt att du träffat rätt människor!!!!
  I höstas fick jag hjälp, och det är fantastiskt!!

  Ta den tid du behöver med allt!!! Vi finns ju ALLTID här i Blogglandia:)

  Jag önskar från HELA MITT HJÄRTA att du hittar alla delar!!!!!!
  SKÖT OM DIG Elle!!!
  KRAMAR EVA

  SvaraRadera