torsdag 27 oktober 2011

På tur med tjejerna

Blev lite mycket karlar i de senaste inläggen. Men jag kan inte påstå att ni verkade helt ointresserade av ämnet - eftersom besökartalet ökade drastiskt bara för att rubriken innehöll ordet "man". Där ser man att ni hellre pratar om karlar än om vädret.*hmmmm*

När vi ändå nämner ämnet karlar, kom jag idag på att det borde finnas en lag som förbjuder helt otroligt snygga killar att stå nära rondeller. Allt för att förhindra
små närapå-att-man-kör-in-i-bilen-framför-för-att-man-måste-stirra-på-en-tiopoängare-som-en-kärringsjuk-29-åring-med-tungan-hängandes-i-mungipan-olyckor.
Nej, jaaaag har absolut inget med detta att göra!
*ljuger utan att blinka*


Idag ska jag berätta om tjejerna omkring mig. De som förgyller min hausfrau-vardag lite. Det händer ju att jag titt som tätt nämner min "promenadkompis". Hon har nu nått en ålder där man reser bort när man fyller. Jag har ju närmare 20 år kvar dit *harkel* så jag har ännu inte funderat på vart jag vill resa.
Min kompis tar en vecka i München och lämnar mig och tjejerna ensamma hemma.


Idag testar vi hur det är att gå själva - jag och tjejerna. Vi tar en liten tur genom skogen, över fälten och hoppas att inte springa på några karlar i skogen.
Iallafall ingen karl med hund - hoppas jag.
Iallafall ingen hund med karl - hoppas tjejerna.

Komplicerat det där, men vad vi nu än skulle kunna springa på - kan det hända att jag flyger fram...likt en disktrasa hängandes i ett koppel bakom två starka tjejer...Var blir hon av nu igen...ständigt detta tafsande på Mr. Canon...

Ha en skön dag! Jag ska nu sysselsätta mig med höstlovslediga barn.
Vad hittar du på idag?

16 kommentarer:

 1. Vilka härliga frostiga bilder, lite saknad av dessa dagar känner jag faktiskt...fast å andra sidan kommer jag säkert att få tillräckligt av dom med!

  SvaraRadera
 2. Jag är hemma med sjukt barn....:(

  Och fick en liten tår i ögat när jag såg bilderna på dina vackra hundar. Jag har haft en berner sennen, hon dog för 1,5 år sen....

  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, tvåååå berner sennen! Jag har ju en vilding här hemma men kan helt klart förstå att man skaffar sig flera. Härligare hundar får man leta efter! :0) Snäll du är som passar tjejerna så att matte får roa sig på annat håll!

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 4. Så otroligt vackra frostiga höstbilder! Ja tänk man pillar ju mer på mr Kamera än på mr Make, när man tänker på det. Hm nu kom det upp lite fnissiga liknelser...hm. Du får ha en fin dag i södern....
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Jaa du Elle... Vad hittar vi på idag...?? ;o))

  Vi gräver och plockar bland onödiga prylar och kläder. (Och affirmerar att allt ska bli sålt..) *ler* För varken Fru V eller jag vill ha en enda grej med oss tillbaks hem...

  Härliga bilder som vanligt! Mr Canon är en man jag skulle kunna umgås med. ;o))

  SvaraRadera
 6. Ser jättehärligt ut! Är det en Berner Sennen du har? (Vi har en sådan). Eller är det någon blandning? Jättesöt!

  Håller med om 10-poängare. Livsfarligt i trafiken! De får hålla sig inomhus! Hi hi! :-D

  SvaraRadera
 7. Så vackra frostiga foton- här är det bara blött och grått efter en natt med regn.

  Jag är hemma med en otroligt jobbig förkylning, jobbig eftersom jag är helt ovan vid att vara sjuk!
  Men just idag är jag ändå glad eftersom jag vunnit en fin bok på en blogg jag gärna besöker, Trädgårsmakare Hillevissan.

  Ha det gott!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Här får man mersmak. Mersmak på att läsa. Jag sitter här och ler åt din härliga beskrivning av den ålder som jag med stormsteg nu närmar mig (i mars 2012). Det är alltid bra med erfarna medsystrar !)
  Jag hittade hit via en ny bloggbekantskap, från idag och riktigt färskt alltså, Maria med bloggen Jag och de mina.

  Eftersom jag blev så lässugen redan hos Maria, hittade hit och vill fortsätta att läsa även här så får du ett nytt litet fejs i friend connect listan.
  Hoppas din dag blir en fin dag. Milla/ Motvalls Kärring

  SvaraRadera
 9. Vilket fint inlägg och vilka härligt frostbitna bilder! Och det här med at skriva "man" funkar skitbra för att höja besöksstatestiken, prova skriv "naken man" som jag gör då och då, ifrån 100 besökare till 800 besökare ibland, snacka om vad vi män betyder eller inte betyder! (ler)
  Rekord fick jag faktiskt den dag jag skrev att jag satt och bloggade naken....fast det inlägget fick jag ta bort....min Fru förstår mig inte! (ler)
  Ha det bäst!
  Stor kram ifrån Oumberlige Peter!

  SvaraRadera
 10. Kärlek vet jag att det kommer till dig men alla mina tidigare kommentarer har gått upp i rök.

  Malla

  SvaraRadera
 11. Jösses så vackert!!!

  Mvh
  Frida

  P.S. Ta det försiktigt när du är ute med bilen... ;D

  SvaraRadera
 12. Jibbi...... det fungerade idag.

  Massa Kärlek till dig......Malla

  Ps Underbara(du)bilder härlig text

  SvaraRadera
 13. Det ser lite kyligt ut, men skönt ändå på nåt sätt :)

  SvaraRadera
 14. Läckra frostbilder som sagt. Här har det inte kommit frost ännu, men det måste bara vara en tidsfråga. Blir sugen på att köpa en ny kamera när jag ser alla fina foton. Jag måste skaffa en som tar fiiiina bilder jue.

  Så du fuskar med två (!) hundar du?! Visst är det mysigt med lite sällskap. Själv hade jag dock en traumatisk morgonpromenad just idag. På grund av hunden...

  SvaraRadera
 15. sv: Ja den där kroppen, nöjd är man inte, men själv är jag ju (konstigt nog) 51, fött och ammat fyra barn. Visst, 10 kg kunde ju försvinna, eller fem iallafall, men tränar man inte får man skylla sig själv :) Det kunde varit MYCKET värre!

  SvaraRadera
 16. Åh, så härligt frostigt det ser ut:) dom där tjejerna är grymt söta:)

  -"blev lite mycket karlar i det senaste inlägget" VA, det har jag missat...hej då måste skrolla ner!:D

  Njut av helgen!
  Kram Eva

  SvaraRadera