lördag 18 juni 2011

Fula-hus-utmanings-bidrag

Wow, jag dunknade nästan i bidrag till Fula hus-utmaningen....
not!

Hade ju varit liiiite mer spännande om det hade kommit mer än två bidrag...typ.

Det första bidraget kommer från Malin med bloggen Nystan och Papper.
Av henne fick jag två bidrag och jag valde ut detta:


Vi kan bara hoppas att det är finare på insidan!

Andra bidraget fick jag av Lindsay. Det värsta är att Lindsay själv köpt detta...hus.


Jag fick lite rysningar längst ryggraden när jag såg resten av bilderna. För det är inte finare på insidan...
Ni kan följa renoveringen av detta bidrag i bloggen Testatorp.
Men det finns potential i detta och vem vet, kanske det blir ett bidrag till "mysigaste torpet" eller så om ett par år! Jag beundrar er för att ni orkar!

Lilla dottern, när hon nyss såg bilderna:
"Vad är det där för skrothus..?"
Den kommentaren säger väl allt?

TACK tjejer för att ni skickade in bilderna!!
Vi hoppar över röstningen, eftersom konkurrensen inte är speciellt stor.
Jag vill belöna er båda för erat mod att ta denna utmaning. Skicka mig era adresser per mail så kommer det en liten belöning med posten.

Min bror skickade in massor av bidrag, men det tar jag i ett separat inlägg - det är en helt annan "liga".

Ha en fortsatt skön helg!!
Kram
<>

9 kommentarer:

 1. Ledsen att göra dig (och mig) besviken för ditt tema är ju jätteroligt och huset jag skulle "fota" ligger några mil från mig och man kan inte vara osynlig när man gör det nämligen men så snart jag har huset på bild skickar jag bilden till dig om de inte har rivit det förståss....
  Massa kärlek till dig...../Malla

  SvaraRadera
 2. Hallå Elle,
  usch vad jag känner mig tråkig för att jag inte antagit din utmaning för den var faktiskt rolig. När jag läste om den tänkte jag direkt på ett hus i grannskapet. Nu har de tydligen själva kommit på hur gräsligt deras hus ser ut (eller fått nys om din utmaning)så nu har de börjat fixa. Därför är de numera hemma hela dagarna...sååå kul att stå där med kameran i högsta hugg=/

  Du saknade solen och värmen som jag visade bilder på på min blogg, så jag skickade ner lite....eller allt blev det visst för här är det kallt och regnigt nu.

  Ha det gott!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 3. Och jag som var den som kom på att fula hus kunde vara intressanta för din bror känner också att jag borde skickat in ett bidrag. Men eftersom det skulle vara hus som folk bor i så blev det svårt. Om vi hade haft "stackars hus" kunde jag bidragit med ett från grannskapet.
  Men du fick ju in två fulingar iaf!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Önskar så att jag inte blandad ihop sista datumet. Jag åkte i och för sig förbi huset i går igen men jag misstänker att bilbärgaren inte velat stanna för att jag skulle fota hus.

  SvaraRadera
 5. Vi brukar kalla huset för "magasinshus" men jag tror att din dotters "skrothus" passar bäst just nu. Jag återkommer om 15 år eller så med ett bidrag till mysigaste torpet :P

  SvaraRadera
 6. Ja, det var verkligen skrothus! Kom på att det finns ett riktigt ful hus här i närheten, men det vågar jag inte fota för där bor en riktigt knepig typ... (och då talar jag inte om mig själv ;D)

  Mvh
  Frida

  SvaraRadera
 7. Ja, jag hänger inte alltid med på bloggarna den här årstiden så jag har helt missat detta. Jag tycker ändå att det röda huset har en otrolig charm och kan delvis förstå de som drömmer om att rusta upp det. Det kommer säkerligen att bli hur fint som helst..

  Kram Maidi

  SvaraRadera
 8. Hihi vilket roligt inlägg, det vita är nog om man ska utse ett fult hus vinnaren, men inget som inte går att fixa. Kram Johanna

  SvaraRadera